Cargando
HALSON MOBLES Al PRAT DE LLOBREGAT
Fabriquem armaris a mesura en tots els estils. Adaptem els nostres mobles juvenils a les teves necessitats.
Treballem amb fustes massisses i xapes naturals, sempre apostant pel producte nacional.
Cargando
MÀXIMA CONFIANÇA
Amb l'experiència que ens avala, amb un dels millors equips de muntatge i sempre amb la millor relació qualitat-preu. Visiti'ns i gaudi de la seva llar.
T'oferim mobles adaptats a les teves mesures. Escollim la tapisseria meticulosament, buscant sempre el major confort amb el més actual disseny. Oferim una àmplia gamma de colchonería. Fabriquem armaris a mesura. Adaptem els nostres mobles juvenils a les teves necessitats. Treballem amb fustes massisses i xapes naturals, sempre apostant pel producte nacional.
PER PREVENCIÓ DAVANT EL COVID-19, RECOMANEM DEMANAR CITA PRÈVIA. TELF: 934792318, WHATSAPP 659763009
HORARI: de dilluns a divendres de 10 a 13:30 i de 17 a 20:00, dissabte de 10 a 13:30
Almudena i Sonia.


 
Algunes de les nostres signatures: Lagrama . Wio Sofas - Rimobel - La Governadora, Mobles d'Ahir - Paco Javier - Midi - Essenzia dormire - Tresimur - Luxosa - Ekki - Candela - Linea Mobel - Carabassi - Rico Forte - Artesania Lora - La boutique de l'Àvia - Tapizados Priego - Disemobel - Grup Seys - P.Mirall - Top tapizados - Fenícia - Forges Jayso - Lumobel - Moycor - Costanera Mobles - Muñoz i Vila-real - Piñero i Cabrero - Hersan - Viu - Mobles Verge - Casanova Gandia - Giner i Colomer - Divogue - Mobles JJP  - Mobenia - Sofàs tmasdos -https://www.paneldemiweb.com/usuarios/
Cargando
nuestra tienda
Moble romàntic, colonial, forja, rústic, clàssic i modern, lacado, adaptats a les teves mesures i necessitats. Fabriquem armaris a mesura en tots els estils.
catálogo
Consulta el catàleg de la nostra botiga i navega per la nostra àmplia varietat d'armaris, dormitoris, salons, butaques, butaques i mobles d'oficina.
promociones
Consulta nostres diferents PROMOCIONS temporals. Si el que cerques són articles d'exposició amb grans descomptes, consulta el nostre apartat LIQUIDACIONS.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat