Cargando
HALSON MOBLES Al PRAT DE LLOBREGAT
HORARI AGOST:
Del 2 al 6 d'agost obert de 10 a13:30h
Del 9 al 21 Vacances
Del 23 al 27 obert de 10 A 13:30. Tardes NOMÉS CITA PRÈVIA.
Dissabtes Tancat
Cargando
MÀXIMA CONFIANÇA
Amb l'experiència que ens avala, amb un dels millors equips de muntatge i sempre amb la millor relació qualitat-preu. Visiti'ns i gaudi de la seva llar.
Cargando
PER PREVENCIÓ DAVANT EL COVID-19, RECOMANEM DEMANAR CITA PRÈVIA. TELF: 934792318, WHATSAPP 659763009
HORARI: de dilluns a divendres de 10 a 13:30 i de 17 a 20:00, dissabte de 10 a 13:30.

T'oferim mobles adaptats a les teves mesures. Escollim la tapisseria meticulosament, buscant sempre el major confort amb el més actual disseny. Oferim una àmplia gamma de colchonería. Fabriquem armaris a mesura. Adaptem els nostres mobles juvenils a les teves necessitats. Treballem amb fustes massisses i xapes naturals, sempre apostant pel producte nacional. Almudena i Sonia.
 
+-
 
Els nostres serveis
Cargando
Servicios

Finançament

Fàcil finançament, fins a 60 mesos. Promoció: fins a 24 mesos sense interessos. Consulti condicions. Subjecte aprovació entitat financera.
Servicios

Mobles a mesura

Adaptem els mobles a la teva mesura i podem proposar-te solucions interessants.
Servicios

Instal·lació

Instal·lacions pels nostres professionals. Servei a domicili gratuït, excepte auxiliars, miralls, peces soltes, decoració i articles de liquidació. Consultar serveis segons zones.
El nostre Instagram
Cargando
Instagram

Comencen les nostres rebaixes. Gaudeix dels nostres productes, ara, amb un preu

Comencen les nostres rebaixes. Gaudeix dels nostres productes, ara, amb un preu especial. 💲💲💲 . #halsonmobles #elpratdellobregat #baixllobregat #barcelona #bedifferent #elpratcomerç #estilonordico #estiloindustrial #recibirencasa #proyecto3d #ambients #armariosamedida #sofasamedida #decoracion #decolovers #despatxo #dormitoris #decohome #decoracioninteriores #coixins #cabezalestapizados #muebleauxiliar #muebleromántico #muebleamedida
Instagram

Us ensenyo llits abatibles que es poden integrar en qualsevol ambient. O

Us ensenyo llits abatibles que es poden integrar en qualsevol ambient. Una solució per a espais petits. 🔝🔝🔝 #halsonmobles #elpratdellobregat #baixllobregat #barcelona #bedifferent #habitacionesjuveniles #homedecor #estilonordico #elpratcomerç #estiloindustrial #recibirencasa #teletreball #proyecto3d #ambients #armariosamedida #decoracion #decolovers #despatxo #decohome #jotajotape #coixins #cabezalestapizados #muebleauxiliar #muebleromántico #muebleamedida
Instagram

Llibreries de diferents estils adaptades a la teva mesura. Veuen i et fem p

Llibreries de diferents estils adaptades a la teva mesura. Veuen i et fem pressupost. 👌. . #halsonmobles #elpratdellobregat #baixllobregat #barcelona #elpratcomerç #rèpliques #recibirencasa #estilonordico #estiloindustrial #proyecto3d #ambients #armariosamedida #butaques #sofasamedida #decoracion #decolovers #despatxo #decohome #decoracioninteriores #coixins #cabezalestapizados #piñeroycabrero #bedifferent #muebleauxiliar #muebleromántico #muebleamedida

Contacta amb nosaltres!

Pots fer-ho mitjançant el formulari de contacte, email, telèfon o visitant-nos.
 
Halson
Carretera Marina, 178-180, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona

Telèfon:
934 792 318

Email:
halsonmobles@halson.es

Nom
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
Accepto rebre informació comercial
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: Halson. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Carretera Marina, 178-180, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a halsonmobles@halson.es.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat