Cargando
HALSON MOBLES Al PRAT DE LLOBREGAT
Fabriquem armaris a mesura en tots els estils. Adaptem els nostres mobles juvenils a les teves necessitats.
Treballem amb fustes massisses i xapes naturals, sempre apostant pel producte nacional.
Cargando
MÀXIMA CONFIANÇA
Amb l'experiència que ens avala, amb un dels millors equips de muntatge i sempre amb la millor relació qualitat-preu. Visiti'ns i gaudi de la seva llar.
Cargando
PER PREVENCIÓ DAVANT EL COVID-19, RECOMANEM DEMANAR CITA PRÈVIA. TELF: 934792318, WHATSAPP 659763009
HORARI: de dilluns a divendres de 10 a 13:30 i de 17 a 20:00, dissabte de 10 a 13:30.

T'oferim mobles adaptats a les teves mesures. Escollim la tapisseria meticulosament, buscant sempre el major confort amb el més actual disseny. Oferim una àmplia gamma de colchonería. Fabriquem armaris a mesura. Adaptem els nostres mobles juvenils a les teves necessitats. Treballem amb fustes massisses i xapes naturals, sempre apostant pel producte nacional. Almudena i Sonia.
 
+-
 
Els nostres serveis
Cargando
Servicios

Finançament

Fàcil finançament, fins a 60 mesos. Promoció: fins a 24 mesos sense interessos. Consulti condicions. Subjecte aprovació entitat financera.
Servicios

Mobles a mesura

Adaptem els mobles a la teva mesura i podem proposar-te solucions interessants.
Servicios

Instal·lació

Instal·lacions pels nostres professionals. Servei a domicili gratuït, excepte auxiliars, miralls, peces soltes, decoració i articles de liquidació. Consultar serveis segons zones.
El nostre Instagram
Cargando
Instagram

Habitacions juvenils a mesura. Fem el projecte en 3D. ..#halsonm

Habitacions juvenils a mesura. Fem el projecte en 3D. 📸💻. . #halsonmobles #elpratdellobregat #baixllobregat #barcelona #bedifferent #escritoriosbonitos #estilonordico #elpratcomerç #estiloindustrial #habitacionesjuveniles #ambients #armariosamedida #recibirencasa #proyecto3d #sofasamedida #decoracion #decolovers #despatxo #decohome #decoracioninteriores #coixins #cabezalestapizados #muebleauxiliar #muebleromántico #muebleamedida
Instagram

Fantàstic despatx a mesura d'@muebleslagrama. Gràcies @lauraenxaneta p

Fantàstic despatx a mesura d'@muebleslagrama. Gràcies @lauraenxaneta per confiar en nosaltres. 😊😊. . #halsonmobles #elpratdellobregat #baixllobregat #barcelona #bedifferent #elpratcomerç #estilonordico #recibirencasa #proyecto3d #ambients #armariosamedida #sofasamedida #decoracion #decolovers #despatxo #decohome #decoracioninteriores #cabezalestapizados #coixins #muebleauxiliar #muebleamedida #muebleromántico
Instagram

Moble fabricat en xapa de roure i laca, disponible en més med

👉👉 Moble fabricat en xapa de roure i laca, disponible en més mesures i colors. Ho tenim en exposició, veuen a veure-ho al natural. . . #halsonmobles #elpratdellobregat #baixllobregat #barcelona #bedifferent #elpratcomerç #estilonordico #mobenia #recibirencasa #proyecto3d #ambients #armariosamedida #sofasamedida #butaques #decoracion #decolovers #decohome #decoracioninteriores #coixins #cabezalestapizados #muebleauxiliar #muebleamedida

Contacta amb nosaltres!

Pots fer-ho mitjançant el formulari de contacte, email, telèfon o visitant-nos.
 
Halson
Carretera Marina, 178-180, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona

Telèfon:
934 792 318

Email:
halsonmobles@halson.es

Nom
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
Accepto rebre informació comercial
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: Halson. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Carretera Marina, 178-180, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a halsonmobles@halson.es.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat