Nosaltres

 
T'oferim moble romàntic, colonial, forja, rústic, clàssic, vintage o retro, nòrdic, modern, lacat, romàntic, afrancesat, massís, industrial, minimalista, adaptats a les teves mesures i necessitats. Triem la tapisseria meticulosament, buscant sempre el major confort amb el més actual disseny.


Fabriquem armaris a mesura en tots els estils. Adaptem els nostres mobles juvenils a les teves necessitats. Treballem amb fustes massisses i xapes naturals, sempre apostant pel producte nacional. Oferim una àmplia gamma de sofàs en tots els estils..

A més t'oferim articles de decoració com a llums, coixins, auxiliars, etc.

Amb l'experiència que ens avala, amb un dels millors equips de muntatge, i sempre amb la millor relació qualitat-preu. Visiti'ns i gaudi de la seva llar.

Troba'ns en la nostra botiga de mobles d'estil colonial, rústic, romàntic, clàssic, vintage, afrancesat, lacatge, massís, provençal, industrial, nòrdic, retro, minimalista, forja, modern... Mobles personalitzats, sofàs i armaris a mesura.

Estem en Ctra Marina, 178-180, El Prat de LLOBREGAT, Baix Llobregat, Barcelona. 


RECOMANEM DEMANAR CITA PRÈVIA. TELF: 934792318

HORARI: de dilluns a divendres 10 al 13.30 de 17.00 a 20.00, dissabte de 10 a 13.30

SETEMBRE: DIES TANCATS PER FIRES/VISITES PROFESSIONALS I FESTA MAJOR: Dissabte, 2; Dissabte, 9; Dijous, 21; Divendres, 22; Dilluns, 25

                             

Almudena i Sonia
 

Contacta amb nosaltres!

Pots fer-ho mitjançant el formulari de contacte, email, telèfon o visitant-nos.
 
Halson
Carretera Marina, 178-180, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona

Telèfon:
934 792 318

Email:
halsonmobles@halson.es

Nom
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
Accepto rebre informació comercial
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
CONSENTIMENT PER A TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: Halson. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per a tractar les seves dades per a atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-lo per escrit, indicant les seves dades personals a Carretera Marina, 178-180, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a halsonmobles@halson.es.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat